2011 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

Įdaryti pievagrybiai

Reikės:


Pievagrybių - 350 gr
Paprikos - 150 gr
Pomidorų - 120 gr
Porų - 100 gr
Mocarela - 70 gr
Baltas vynas,sausas - 30 ml
Bazilikas, druska, pipirai - pagal skonį.

Atskirti pievagrybių galvutes nuo kotų, nulupti odelę, išvalyti vidų. Porus, pomidorus, papriką, baziliką, likusius pavagrybius smulkiai supjaustyti ir kepti vyne (nenaudojant aliejaus). Patariama naudoti tik pomidorų minkštimą, kad būtų mažiau skysčių. Iškepta mase įdaryti pievagrybius, o ant viršaus uždėti mocarelos griežinėlį ir kepti orkaitėje apie 5 min.
Recepto kaloringumas - 128 kcal.

Pastaba: sūrį reikėtų pjaustyti plonesniais griežinėliais, bet tai skonio labai nepakeičia :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą